Φίλοι και φίλες του χώρου..

Φίλοι και φίλες του χώρου

Καλησπέρα!Είχα την τύχη πριν ένα χρόνο να γνωρίσω από κοντά τον όμορφο χώρο του human balance.Παρακολουθησα τα μαθήματα γιόγκα με την Αριάδνη.Στην πορεία γνώρισα την Αλίνα και συζητώντας μαζι της για το bowtech και έχοντας κάποια χρόνια προβλήματα πόνων έκανα θεραπεία μαζί της .Δεν θέλω να σταθώ όμως τόσο σε αυτό όσο στο ότι όταν χρειάστηκε να λείψω για αρκετό διάστημα στην επαρχία και μπλόκαρε κυριολεκτικά το κορμί από τη μέση και κάτω πήρα τηλεφωνο την Αλίνα και άκουσα έκπληκτη πως μπορεί να κάνει θεραπεία από απόσταση .Σκέφτηκα πως δεν είχα τίποτε να χάσω ….και ευτυχώς άκουσα την διαίσθησή μου …..ήταν κάτι το συγκλονιστικό.Δεν σας κρύβω βέβαια πως καλοδέχτηκα την πρόταση της ,ήμουν ανοικτή σε όλο αυτό και εκείνο με τη σειρά του μου το ανταπέδωσε .
Χαίρομαι που βρέθηκα στο δρόμο σας και χαίρομαι επίσης να βλέπω πως σε τέτοιους καιρούς δύσκολους απ’όλες τις απόψεις το human balance πρώτα απ’ όλα σέβεται και αγαπά τον Άνθρωπο .
 
 
Αγαπάω αυτό το χώρο σαν δεύτερο σπίτι μου, γιατί με σκέπασε με αγάπη από την αρχή και ειδικά όταν το χρειαζομουν περισσότερο.
Πριν από 10 μήνες είχα ένα πολύ άσχημο ατύχημα κατά το οποίο απαγορευόταν να κουνηθώ στο ελάχιστο, για να μη πειραχθει η σπονδυλική στήλη. Οι πιθανότητες σπονδυλοδεσίας ήταν σίγουρες σύμφωνα με τους γιατρούς.
Σε μια προσπάθεια να το αποτρεψω, ήρθα σε επαφή με την Αλίνα τηλεφωνικά, όπου μου έκανε συνεδρίες από απόσταση τις ημέρες που περίμενα να μάθω τι θα γίνει. Τη γλίτωσα με κηδεμόνα μόνο, κόντρα σε όλα τα στατιστικά.
Είμαι ευγνώμων, που έχω την τύχη να γνωρίζω τέτοιους ανθρώπους, και που στην πιο δυσκολη στιγμή της ζωής μου βρέθηκε κάτι που ανέτρεψε τα δεδομένα, και μάλιστα θετικά.
Θα ήθελα να πω τη δική μου εμπειρία-γνωριμία με το bowtech, όταν γλίστρησα στις σκάλες και προσγειώθηκα με γυρισμένο πέλμα στην πόρτα του Human Balance…Με παρέδωσαν αμέσως στα μαγικά χέρια της Αλίνας και της τεχνικής bowtwch. Η άμεση εφαρμογή της τεχνικης στο χτυπημένο σημείο έχει και άμεση θεραπεία, μου εξήγησε η Αλίνα. Ομολογουμένως, δεν το περίμενα… Το αποτέλεσμα με εξέπληξε. Σηκώθηκα κι έφυγα χωρίς κανένα πρόβλημα. Την επομένη, το διαπίστωσα και με triplex σε προκαθορισμένο ραντεβού με αγγειολόγο. Εμπιστευτείτε το bowtech, εμπιστευτειτε την Αλίνα
2 συνεδρίες για να εξαφανιστούν ίλιγγοι που έτειναν να μονιμοποιηθούν για δεύτερη χρονιά, 7 για προβλήματα στο γόνατο που κρύβονταν κάτω από το χαλί για 3 χρόνια
 
Ισιδώρα Φρέιζερ
Ονομάζομαι Ισιδώρα και είμαι επαγγελματίας χορεύτρια. Η καθημερινή καταπόνηση, κυρίως όσον αφορά την εξάσκηση στο κλασσικό μπαλέτο που είναι από την φύση του επίπονο για τους μυς και τις αρθρώσεις, έχει αφήσει στον αριστερό μου αστράγαλο χρόνιους πόνους που έχω προσπαθήσει να ξεπεράσω πολλές φορές μέσω της κλασσικής ορθοπεδικής και της φυσικοθεραπείας. Η μόνη ουσιαστική λύση που μου έδιναν ήταν η ακινητοποίηση του για έναν ή και δύο μήνες, πράγμα αδύνατο στην καθημερινότητα μιας χορεύτριας. Οι πόνοι τον Δεκέμβριο του 2019 έγιναν ανυπόφοροι, καθιστώντας με ανίκανη να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου. Χρειάστηκαν μόλις τρεις συνεδρίες με την αγαπημένη μου Bowen Practitioner, Αλίνα Αντωνιάδη για να μπορώ να ισορροπώ, να στρίβω και να πηδώ επάνω στις αγαπημένες μου πουέντ. Το σημαντικότερο όλων, σε κάθε συνεδρία έβλεπα βελτίωση και δεν χρειάστηκε να σταματήσω καθόλου τις προπονήσεις μου. Δεν μπορώ παρά να την ευγνωμονώ! Ευχαριστώ την Αλίνα και την τεχνική Bowen που με βοήθησαν για άλλη μια φορά να μπορώ να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ
 
Mary Roza Mavroskotis
Αυτό που έχω να πω είναι καλό ξεκίνημα και η οικοδέσποινα είναι ευχάριστος άνθρωπος και μπράβο για το έργο που κάνει διότι προσωπικά εγώ το χρειάζομαι και πιστεύω και σε άλλους.