Αλίνα Αντωνιάδη

Θεραπεύτρια Bowtech, αναγνωρισμένη από την Ακαδημία Bowtech Αυστραλίας (Β.Τ.Α.Α),
EFT practitioner

Έχοντας διανύσει μια μεγάλη διαδρομή ξεκινώντας την επαγγελματική μου πορεία ως καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας και παράλληλα εργαζόμενη και στην οικογενειακή επιχείρηση, στη συνέχεια δημιούργησα ένα δικό μου χώρο μαζικής εστίασης όπου συχνά ερχόμουν σε επαφή με φοιτητές και τα προβλήματά τους. Αυτό είχε ως συνέπεια να ευαισθητοποιηθεί κι άλλο το έμφυτο ενδιαφέρον μου για τη βοήθεια των συνανθρώπων μου.

Κάπως έτσι ξεκίνησε μια νέα πορεία προσωπικής εξερεύνησης και στη συνέχεια εκπαίδευσης σε εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους που σκοπό έχουν την εναρμόνιση της ψυχής, του πνεύματος και του σώματος. Έχω παρακολουθήσει σεμινάριο πρώτων βοηθειών, και έχω λάβει πρώτο βαθμό του reiki. Ολοκλήρωσα μέχρι και το επίπεδο advance στην εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο Bowtech, με 120 ώρες μαθημάτων ανατομίας φυσιολογίας και παθολογίας των ανθρώπινων συστημάτων, είμαι αναγνωρισμένη θεραπεύτρια από την Ακαδημία Bowtech Αυστραλίας (Β.Τ.Α.Α) και έχω λάβει επαγγελματική εκπαίδευση στην ενεργειακή ψυχολογική μέθοδο EFT (Emotional Freedom Techniques).

Mε γνώμονα πάντα την ανάπτυξη και τη βοήθεια του ανθρώπου σε πολλαπλά επίπεδα, δημιούργησα με πολύ αγάπη και μεράκι το Human Balance Κοιν.Σ.Επ. Εργαστήρι Πνοή Ζωής, έναν όμορφο, ζεστό και φιλόξενο χώρο στη Νέα Σμύρνη όπου κάνω θεραπευτικές συνεδρίες Bowtech και EFT, και παράλληλα διοργανώνονται ομιλίες, διαλέξεις, σεμινάρια, τμήματα γιόγκα. Ο χώρος είναι ανοικτός σε συνεργασίες με εναλλακτικούς θεραπευτές με τις ίδιες αρχές και αξίες.