Αντώνης Ξηρουδάκης

Εκπαιδευτής και Θεραπευτής Bowtech, αναγνωρισμένος από την Ακαδημία Bowtech Αυστραλίας (Β.Τ.Α.Α)

O Αντώνης Ξηρουδάκης τελείωσε τις σπουδές του στην κινησιοθεραπεία το 1999. Εξασκώντας το επάγγελμά του και έχοντας και την εμπειρία για 1,5 χρόνο σε στρατιωτικό νοσοκομείο ως φυσικοθεραπευτής, δεν αρκέστηκε στις γνώσεις αυτές και μέσα από σεμινάρια εξειδικεύτηκε σε διάφορα είδη χειρομάλαξης και τεχνικές εναλλακτικής θεραπευτικής.

Το 2005 αποφοίτησε από την Ευρωπαϊκή Σχολή Shiatsu με δασκάλα την Ιλάειρα Μπουρατίνου. Την ίδια χρονιά παρακολούθησε σεμινάρια βιωματικής ανατομίας και περιτονίας με τον Ευθύμη Λαζάρου.Το 2007 απέκτησε το δίπλωμα της τεχνικής Reconnexion και Reconnexion Healing με εκπαιδευτή τον Eric Perl. Το 2007 τελείωσε και το σεμινάριο ανθοθεραπείας και ανθοϊαμάτων του Bach με δασκάλα τη Νατάσα Χρυσίνη.

Έχει αποκτήσει τον πρώτο και δεύτερο βαθμό στο Reiki με δασκάλα την Ξανθοπούλου Άρτεμις. Έχει εκπαιδευτεί σε ινδιάνικες τεχνικές θεραπείας με την Aike Wils.Μέχρι και το 2008 και για 9 χρόνια διατέλεσε υπεύθυνος τμήματος θαλασσοθεραπείας σε 4 ξενοδοχεία της εταιρίας Aegean Star Hotels στο Ρέθυμνο.Το 2008 απέκτησε το δίπλωμα του σεμιναρίου Ροηκότητας με τον Ευθύμη Λαζάρου (σύνδεση τεχνικών των σαμάνων θεραπευτών με αρχαία ελληνική ιατρική και θεωρία καθώς και δυτική ιατρική, σε συνδυασμό με τα πέντε στοιχεία).Το 2009 απέκτησε το δίπλωμα του σεμιναρίου Αλχημεία της Διατροφής με τον Ευθύμη Λαζάρου ( βιοχημική και ψυχολογική σύνδεση της τροφής μέσα από επιστημονική γνώση και προσωπική  παρατήρηση).Από το 2009 έως 2013 εκπαιδεύτηκε συστηματικά στην τεχνική E.F.T. (Emotional Freedom Techniques) από την Άννα Λοτσάρη.Το 2012 ολοκλήρωσε τις σπουδές του  στο σύστημα Bodynamic (σύστημα σωματικής ψυχοθεραπείας) και ταυτόχρονα ολοκλήρωσε επιτυχώς το σεμινάριο για θεραπευτές για την αντιμετώπιση και θεραπεία σοκ – τραύματος. Με βασικές εκπαιδεύτριες του συστήματος την Ditte Macher και Lisbeth Macher.Το 2013 ξεκίνησε την εκπαίδευση του στο Life Coaching με εκπαιδεύτρια την Ελένη Αρώνη.

Μετά από 10 χρόνια εκπαίδευσης και συνεχόμενων εξειδικεύσεων  πάνω στην  τεχνική Bowen, το 2010 απέκτησε το δίπλωμα του εκπαιδευτή της μεθόδου από την Academy of Australia, με δάσκαλο τον Ανδρέα Ζόππο.

Κεντρικός στόχος της διδασκαλίας του είναι το να μπορέσει να μεταδώσει στο μαθητή μέσα από 1) σωματική εμπειρία, 2) πρακτική εξάσκηση, 3) γνωσιακή δουλειά και 4) ανάπτυξη κριτικής σκέψης,  την κατανόηση της τεχνικής καθώς και της εξάσκησής της με σεβασμό τόσο στον εαυτό του, αλλά και στο δέκτη καθώς και στην ίδια την τεχνική.Παράλληλα η διδασκαλία του βοηθάει τους ασκούντες στην τεχνική στο να αρχίσουν να αντιλαμβάνονται τι μπορεί να έχει προκαλέσει μια δυσαρμονία στο σώμα και πώς μπορούν να διατελέσουν ως ένας σημαντικός παράγοντας επίλυσής της.

Διδάσκει τα ακόλουθα σεμινάρια εκμάθησης Bowtech:

Επίπεδο 1-2

Επίπεδο 3-4

Επίπεδο 5-6

Επίπεδο 7

Advance 

Master