Ατομικές συνεδρίες EFT εξ αποστάσεως!

Εστιασμένες ατομικές συνεδρίες EFT για την απελευθέρωση όσων μας κρατάνε πίσω όπως, αρνητικά συναισθήματα, πεποιθήσεις, πόνους, φοβίες, τραύματα, μπορούν να διεξαχθούν πλέον και εξ αποστάσεως.

Ειδικά σε περιόδους κρίσης, το EFT αποτελεί ένα πολύ ισχυρό εργαλείο διαχείρισης και αντιμετώπισης του άγχους. #Menoumespiti, μπορεί να σημαίνει όχι μόνο κοινωνική απομόνωση, αλλά και ουσιαστικός και ιδιωτικός χρόνος για να δουλέψουμε με τον εαυτό μας, πράγματα που βάζουμε κάτω από το χαλάκι ζώντας στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας μας!

To EFT (Emotional Freedom Techniques – Τεχνικές συναισθηματικής απελευθέρωσης) είναι τεχνική της ενεργειακής ψυχολογίας. Θεμελιωτής του είναι ο Gary Graig βασιζόμενος στη μέθοδο του καθηγητή του Callahan. Σύμφωνα με τον Graig «η αιτία όλων των αρνητικών συναισθημάτων είναι η διαταραχή του ενεργειακού συστήματος του σώματος». Το EFT βοηθά αποτελεσματικά, αξιόπιστα και πολύ απλά να απελευθερώσουμε τα μπλοκαρισμένα αρνητικά συναισθήματα όπως θυμό, θλίψη, φόβο, ενοχή, ντροπή κ.α., ακόμα και πόνους και περιορισμούς κίνησης. Με αυτό το τρόπο αποκτούμε διαύγεια, υγεία, αγάπη εαυτού, εσωτερική γαλήνη και επιτυγχάνουμε τους στόχους μας.

Το EFT είναι βασικά μια εκδοχή του βελονισμού χωρίς βελόνες. Πάνω από 5.000 χρόνια πριν, οι Κινέζοι ανακάλυψαν ένα πολύπλοκο σύστημα ενέργειας με κυκλώματα, μεσημβρινούς που διατρέχουν όλο το σώμα και φέρνουν ενέργεια σε όλα τα όργανα του σώματος ενεργοποιώντας την επούλωση στο σώμα. Στο EFT αντί για βελόνες χρησιμοποιούμε χτυπηματάκια «tapping» σε σημεία μεσημβρινών πάνω στο σώμα μας ενώ συντονίζουμε το δικό μας θέμα. Με την αποκατάσταση της ισορροπίας του ενεργειακού συστήματος, απελευθερώνουμε αρνητικά συναισθήματα και πεποιθήσεις που μας κρατάνε μακριά από τους στόχους μας.

Είναι μια απλή και εύκολη μέθοδος στην εφαρμογή της την οποία μπορείτε να διδαχθείτε από το σπίτι σας ! Θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα που πετυχαίνετε μόνοι σας!