Ατομικές συνεδρίες

Αλίνα Αντωνιάδη, EFT practitioner

Εστιασμένες ατομικές συνεδρίες EFT για την απελευθέρωση όσων μας κρατάνε πίσω όπως, αρνητικά συναισθήματα, πεποιθήσεις, πόνους, φοβίες, τραύματα.

Κατάλληλες για όλους, με ατομικό ραντεβού.

Τι είναι το EFT

To EFT (Emotional Freedom Techniques – Τεχνικές συναισθηματικής απελευθέρωσης) είναι τεχνική της ενεργειακής ψυχολογίας. Θεμελιωτής του είναι ο Gary Graig βασιζόμενος στη μέθοδο του καθηγητή του Callahan. Σύμφωνα με τον Graig «η αιτία όλων των αρνητικών συναισθημάτων είναι η διαταραχή του ενεργειακού συστήματος του σώματος». Το EFT βοηθά αποτελεσματικά, αξιόπιστα και πολύ απλά να απελευθερώσουμε τα μπλοκαρισμένα αρνητικά συναισθήματα όπως θυμό, θλίψη, φόβο, ενοχή, ντροπή κ.α., ακόμα και πόνους και περιορισμούς κίνησης. Με αυτό το τρόπο αποκτούμε διαύγεια, υγεία, αγάπη εαυτού, εσωτερική γαλήνη και επιτυγχάνουμε τους στόχους μας.

Το EFT είναι βασικά μια εκδοχή του βελονισμού χωρίς βελόνες. Πάνω από 5.000 χρόνια πριν, οι Κινέζοι ανακάλυψαν ένα πολύπλοκο σύστημα ενέργειας με κυκλώματα, μεσημβρινούς που διατρέχουν όλο το σώμα και φέρνουν ενέργεια σε όλα τα όργανα του σώματος ενεργοποιώντας την επούλωση στο σώμα. Στο EFT αντί για βελόνες χρησιμοποιούμε χτυπηματάκια «tapping» σε σημεία μεσημβρινών πάνω στο σώμα μας ενώ συντονίζουμε το δικό μας θέμα. Με την αποκατάσταση της ισορροπίας του ενεργειακού συστήματος, απελευθερώνουμε αρνητικά συναισθήματα και πεποιθήσεις που μας κρατάνε μακριά από τους στόχους μας.

Είναι μια απλή και εύκολη μέθοδος στην εφαρμογή και θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα που πετυχαίνετε μόνοι σας.

Διάρκεια περίπου 90′

Human Balance Κοιν.Σ.Επ. Εργαστήρι Πνοή Ζωής,
Στρατηγού Παρασκευοπούλου 13, Νέα Σμύρνη
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6932414321

Κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού εδώ.