ΧορόςΘέλεις να ανακαλύψεις τι κρύβει το σώμα σου; Σε ποιές θέσεις μπορεί να πάει; Τί χώρους μπορεί να γεμίσει και τι ιστορίες μπορεί και θέλει να διηγηθεί;
Ήρθε η ώρα να ξυποληθούμε και να εξερευνήσουμε την επαφή του σώματος μας με τη γη.
Θα ξεκινήσουμε ζεσταίνοντας τις αρθρώσεις μας, τους μυς μας και κυρίως τη διάθεσή μας.
Θα οικειοποιηθούμε την επαφή με το πάτωμα, το πώς μπορούμε να το προσεγγίσουμε και να απομακρυνθούμε από αυτό.
Ύστερα θα σηκωθούμε στα δύο μας πόδια, να εξερευνήσουμε το πώς η διαφορετική επίδραση της βαρύτητας επηρεάζει τον τρόπο που περπατάμε, που τρέχουμε, που πηδάμε και που στροβιλίζουμε.
Θα δημιουργήσουμε χώρους μέσα στο σώμα μας, φέρνοντας την σπονδυλική μας στήλη σε σημεία που δεν είχε φανταστεί ως τώρα. Θα κατανοήσουμε τους μοχλούς του σώματος μας και θα χτίσουμε ένα δικό μας κινητικό λεξιλόγιο, αφήνοντας τον αυτοσχεδιασμό να οδηγήσει το σώμα μας εκεί που πραγματικά θέλει να πάει, αφότου πρώτα το ενδυναμώσουμε μέσω απλών ασκήσεων και συνδυασμών, ώστε να ολοκληρώσει το ταξίδι του με ακρίβεια και ασφάλεια.

Βαθύτερος στόχος του χορού είναι να ξεκλειδωθούν τα κομμάτια της ψυχής, που δεν βρίσκουν τρόπο να εκφραστούν με λόγια.

Οι χορευτές και γενικότερα οι άνθρωποι, που ασχολούνται με το χορό, τείνουν να είναι πιο απελευθερωμένοι, πιο τολμηροί και μέσω αυτής της τέχνης έρχονται αντιμέτωποι με τον εσωτερικό τους κόσμο, τον γνωρίζουν και τον αγαπούν περισσότερο. Είναι ένας τρόπος να αισθανθείς τη δυναμική της ψυχής σου, να απελευθερώσεις την ενέργεια και τη συσσωρευμένη ένταση και να υπερβείς τα όρια σου!