Ατομικές συνεδρίες EFT

Στο Human Balance διεξάγονται ατομικές συνεδρίες EFT. Πρόκειται για τις Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης – Εmotional Freedom Techniques , ένα σύνολο τεχνικών ενεργειακής ψυχολογίας που βασίζεται στις αρχές του κινεζικού βελονισμού. Δημιουργήθηκε από τον Dr. Gary Graig, μηχανικό και προπονητή επιδόσεων στις αρχές της δεκαετίας του ΄90 βασισμένο στις προγενέστερες τεχνικές του Callahan.

Το EFT είναι μια εκδοχή του βελονισμού χωρίς βελόνες. Πάνω από 5.000 χρόνια πριν, οι Κινέζοι ανακάλυψαν ένα πολύπλοκο σύστημα ενέργειας με κυκλώματα-μεσημβρινούς που διατρέχουν όλο το σώμα και φέρνουν ζωτική ενέργεια σε όλα τα όργανα. Στο EFT αντί να χρησιμοποιείτε βελόνες, διεγείρετε μερικά ενεργειακά – μεσημβρινά σημεία στην επιφάνεια του σώματός σας, χτυπώντας απαλά και συνεχόμενα με τα δάχτυλά σας πάνω τους, ενώ ταυτόχρονα συντονίζετε το θέμα που σας απασχολεί.

Αφορά εκείνους που ψάχνουν για φυσικούς τρόπους ανακούφισης και απαλλαγής από τοξικά συναισθήματα, ψυχοσωματικά προβλήματα (ενοχλήσεις, πόνους, περιορισμούς), αυτοπεριοριστικές πεποιθήσεις και συμπεριφορές.

Εκείνους που αναζητούν τρόπους για να βελτιώνουν τη διάθεση, να μειώνουν το στρες και να αυξάνουν την εσωτερική αρμονία νου και σώματος, με θετικές επιπτώσεις στην υγεία!

Ανακαλύψτε την μοναδική μέθοδο ώστε να αποκτήσετε πιο χαρούμενη διάθεση, περισσότερη ψυχραιμία, λιγότερους φόβους, περισσότερη αίσθηση ασφάλειας, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, λιγότερο άγχος, πιο εύκολη αντιμετώπιση των προβλημάτων για μια μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής!

Ως εναλλακτική μέθοδος ενεργειακής ψυχολογίας λειτουργεί με αξιοσημείωτη ταχύτητα και μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του EFT είναι ότι μαθαίνετε να το εφαρμόζετε ανά πάσα στιγμή μόνοι σας, στον εαυτό σας. Είναι ένα εργαλείο που σας ακολουθεί δια βίου με πολλές και ποικίλες εφαρμογές!