Εκφράζομαι μέσα από το χορό

lΕλεύθερα δοκιμαστικά μαθήματα «Εκφράζομαι μέσα από το χορό» στο Human Balance στη Νέα Σμύρνη


Καλωσορίζουμε το φθινόπωρο με χαρά , ανανεωμένη διάθεση και ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ελεύθερου χορού στη Νέα Σμύρνη στο αγαπημένο μας Human Balance στα σύνορα Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου, Στρατηγού Παρασκευοπούλου 13, κοντά στη Λεόντειο Σχολή.

Παρασκευή 27/9/2019 και Κυριακή 29/9/2019 από τις 19.30 μ.μ μέχρι τις 21.00 μ.μ
σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε δύο δωρεάν μαθήματα στο τμήμα μας «Εκφράζομαι μέσα από το χορό!»

Ήρθε η ώρα να ξυποληθούμε και να εξερευνήσουμε την επαφή του σώματος μας με τη γη.

Θα ξεκινήσουμε ζεσταίνοντας τις αρθρώσεις μας, τους μυς μας και κυρίως τη διάθεσή μας.

Θα οικειοποιηθούμε την επαφή με το πάτωμα, το πώς μπορούμε να το προσεγγίσουμε και να απομακρυνθούμε από αυτό.

Ύστερα θα σηκωθούμε στα δύο μας πόδια, να εξερευνήσουμε το πώς η διαφορετική επίδραση της βαρύτητας επηρεάζει τον τρόπο που περπατάμε, που τρέχουμε, που πηδάμε και που στροβιλίζουμε.

Θα δημιουργήσουμε χώρους μέσα στο σώμα μας, φέρνοντας την σπονδυλική μας στήλη σε σημεία που δεν είχε φανταστεί ως τώρα. Θα κατανοήσουμε τους μοχλούς του σώματος μας και θα χτίσουμε ένα δικό μας κινητικό λεξιλόγιο, αφήνοντας τον αυτοσχεδιασμό να οδηγήσει το σώμα μας εκεί που πραγματικά θέλει να πάει, αφότου πρώτα το ενδυναμώσουμε μέσω απλών ασκήσεων και συνδυασμών, ώστε να ολοκληρώσει το ταξίδι του με ακρίβεια και ασφάλεια.

Στόχος μας, να συνεννοούμαστε χωρίς λόγια πια, αλλά με χορό.

Το τμήμα θα το καθοδηγήσει η Ισιδώρα Φρέιζερ. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Αυστραλία όπου και ξεκίνησε χορό σε πολύ μικρή ηλικία. Συνέχισε τις σπουδές της στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης και φοιτά μεχρι και σήμερα στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Άννα Πέτροβα – Μάρω Μαρμαρινού. Είναι επίσης τελειόφοιτη φοιτήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το μάθημα απευθύνεται σε ανθρώπους με όρεξη ναα
νέες διόδους έκφρασης και εκτόνωσης με λίγη, ή και καθόλου εμπειρία στην τεχνική του σύγχρονου χορού.

Καλέστε μας το συντομότερο στο 693 241 4321 για να σας κρατήσουμε θέση και να εκφραστούμε, να ελευθερώσουμε το σώμα μας χορεύοντας μαζί!

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά!