Κάλλι Λάσκαρη

Life Coach

Το 2000 γύρισα στην Ελλάδα, χωρίς να μπορώ σχεδόν να αναπνεύσω, χωρισμένη με δύο μικρά παιδιά, έχοντας κλείσει οριστικά ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου, χωρίς να ξέρω πως να πάω παρακάτω. Ακίνητη.

Συνειδητοποίησα ότι η ευθύνη για τη ζωή μου ήταν στα χέρια μου, άρα και η δυνατότητα να την αλλάξω και πήρα απόφαση και αρχίσω να περπατώ. Έπεσα, σηκώθηκα, βρήκα, έχασα και ξαναβρήκα το δρόμο μου. Δεσμεύτηκα όμως και δεν σταμάτησα ποτέ, ακόμα συνεχίζω!

Στη διαδρομή ανακάλυψα ότι δεν είμαι μόνη. Γνώρισα εξαιρετικούς δασκάλους, πολλές γυναίκες, που με αγάπη μου έδειξαν ότι υπάρχει και άλλος δρόμος, θηλυκός.

Γύρω μου έβλεπα γυναίκες εγκλωβισμένες σαν και εμένα ανάμεσα στο «Δεν είμαι αρκετή» και στο «Δεν είμαι τέλεια» να ζουν μια ζωή που δεν ήταν δική τους. Έβαλα λοιπόν σκοπό της ζωής μου να βοηθήσω τις γυναίκες να βρουν τον πραγματικό τους εαυτό τους, να βγουν από τη σκιά, να λάμψουν, να αγαπήσουν αυτό που είναι και να πάψουν να είναι «καλά» κορίτσια χωρίς ψυχή.

Δεν είναι απλό, δεν είναι εύκολο.

Η αλλαγή δεν είναι στιγμιαία, αν και πολλές φορές γίνεται σε μια στιγμή.

Θέλει πείσμα και συνεχή πρακτική για να αποβάλεις τις μαθημένες συμπεριφορές και κουράγιο για να αποφασίζεις εσύ για τη ζωή σου. Όμως αξίζει την προσπάθεια.

Το 2010 μπήκε στο δρόμο μου ο Anthony Robbins και η Cloe Madanes και έδωσαν εργαλεία ώστε με στρατηγικές παρεμβάσεις και σωστές ερωτήσεις να οδηγώ όποιον θέλει να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της ζωής του και έγινα πιστοποιημένη life and relationship coach.

Το 2012 δημιούργησα το New Path by Kalli, έναν χώρο για άντρες και γυναίκες που θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους ολόψυχα και τις σχέσεις τους με πάθος.

Δεν υποστηρίζω ότι έχω όλες τις απαντήσεις.

Αυτό που έχω είναι ένα ασίγαστο πάθος για αυτό που κάνω. Έτσι δουλεύω με ομάδες ή και προσωπικά και δημιουργώ δρόμους /βιωματικά σεμινάρια με στόχο να ξεκαθαρίσεις ποιος είσαι, πόσο υπέροχο είναι να είσαι ο εαυτός σου, τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι, ποια είναι τα ταλέντα σου, πώς να επικοινωνείς καλύτερα με τους γύρω σου και κυρίως πώς να συνδέεσαι ολόψυχα με τους ανθρώπους που αγαπάς.

Δεν ονειρεύομαι να ακολουθήσεις τον δικό μου δρόμο, θέλω να βρεις το δικό σου.

Η προσφορά είναι επίσης ένα μεγάλο κομμάτι μου γι’ αυτό και εδώ και κάποια χρόνια προσφέρω ένα σεμινάριο για ΑΝΕΡΓΟΥΣ, προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν μια δυναμική επανεκκίνηση.

Γιατί η ζωή είναι υπέροχη και αξίζει να την ζεις με πάθος.