Καλωσόρισμα

Το Human Balance Κοιν.Σ.Επ. Εργαστήρι Πνοή Ζωής, είναι ένας όμορφος, ζεστός και φιλόξενος χώρος για εναλλακτικές θεραπείες στη Νέα Σμύρνη. Στο χώρο μας γίνονται θεραπευτικές συνεδρίες Bowtech, EFT και τμήματα yoga, καθώς και ομιλίες, διαλέξεις και σεμινάρια.

Πρόκειται για το όραμα ζωής της Αλίνας Αντωνιάδη, θεραπεύτρια Bowtech και EFT practitioner, η οποία με πολύ μεράκι, αγάπη και διάθεση για προσφορά δημιούργησε το χώρο αυτό για να στεγάσει τις δύο μεγάλες της αγάπες, την εναλλακτική θεραπεία Bowtech, καθώς και τη διάδοση και εκπαίδευση στο EFT. Επιλεγμένοι συνεργάτες πλαισιώνουν και στηρίζουν αυτό το όραμα με εναλλακτικές θεραπείες ή πρακτικές που συμβάλλουν στην υγεία, την αυτοβελτίωση και την καλύτερη ποιότητα ζωής.
Η έδρα μας βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή της Νέας Σμύρνης κοντά στη Λεόντειο Σχολή, στα σύνορα με το Παλαιό Φάληρο. Στο χώρο γίνονται πρωινά και απογευματινά τμήματα yoga και σεμινάρια. Είναι κατάλληλα εξοπλισμένος, πρόσφατα ανακαινισμένος και μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εναλλακτικά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις. Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες με εναλλακτικούς θεραπευτές που πρεσβεύουν τις ίδιες αρχές και αξίες με μας, την έμπρακτη αγάπη για τον άνθρωπο και τη διάθεση προσφοράς.
Με χαρά σας περιμένουμε στις επιλεγμένες δραστηριότητές μας.
Καλώς ήρθατε στο χώρο μας!

Human Balance Κοιν.Σ.Επ. Εργαστήρι Πνοή Ζωής
Πνοή Αρμονίας – Πνοή Ζωής!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *