Μαρία Αριάδνη Μαρνελάκη

Δασκάλα yoga και ενεργειακή θεραπεύτρια.

Η πορεία μου στη ζωή ξεκίνησε με σπουδές και καριέρα στον οικονομικό-τραπεζικό κλάδο. Η ανατροφή δύο υπέροχων αγοριών και τα κάθε λογής προβλήματα που προέκυπταν ακροβατώντας μεταξύ καριέρας, οικογένειας και προσωπικής ζωής, ήταν η αφορμή να ξεκινήσω το προσωπικό μου ταξίδι επιστροφής και εναρμόνισης με τη βαθύτερη εσωτερική μου Σοφία και τη Χαρά της Ζωής.

Όλα όσα βίωσα στη δική μου προσωπική πορεία αλλαγής από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι τα σημερινά μου εργαλεία υποστήριξης ανθρώπων στην πορεία τους προς την αυτοβελτίωση.

Χρησιμοποιώ τη Yoga και τα εκπληκτικά εργαλεία που προσφέρει για την ανάπτυξη και την εναρμόνιση του σώματος, ενέργειας, νου και συναισθήματος, διδάσκοντας σε ιδιαίτερα μαθήματα και ομαδικά τμήματα. Έχω εκπαιδευτεί στο Nada Yoga Place υπό την καθοδήγηση του Μιχάλη Ευαγγελίδη / Mahatman  E-RYT 500, C-IAYT  : Yoga Teacher Training, Level 200, Mantra & Nada Yoga (20h), Advanced Holistic Healing Yoga Training 300hrs (Therapeutically oriented), Modulle I: Restorative Yoga and Neurodynamics 120 h, Modulle II : The holistic healing aspects of Yoga 120h, Module III : Clinical Yoga 60 h.

Αναλαμβάνω την καθοδήγηση και θεραπεία σε προσωπικό επίπεδο με ατομικές συνεδρίες σε σχέση μαθητή-θεραπευόμενου, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε ανθρώπου, ώστε να βοηθήσω να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες αλλαγές στον τρόπο αντίληψης και ζωής και να επιτευχθεί η αυτοίαση, η ψυχική γαλήνη και η ευδαιμονία.

Η άλλη μου μεγάλη αγάπη είναι οι σαμανικές ενεργειακές θεραπευτικές τεχνικές, τις οποίες εφαρμόζω σε ατομικές θεραπείες και προσφέρουν βαθιά και άμεση ενεργειακή και ψυχοθεραπευτική βελτίωση. Μαθητεύοντας δίπλα στη Σαμάνα Jane Rigby, Φύλακα της Γης, δασκάλα και μαθήτρια του Alberto Villoldo, μυήθηκα στη σαμανική ενεργειακή θεραπευτική παράδοση των ινδιάνων Q’ero του Περού, στο Θεραπευτικό Τροχό καθώς και σε επιμέρους εξειδικευμένα και προχωρημένα σεμινάρια (ενεργειακού καθαρισμού χώρων, τελετουργικών θανάτου, ερμηνείας ονείρων, χρήσης μυθικού χώρου, σαμανικών ταξιδιών, προχωρημένων πρακτικών κ.α). Με τη μέθοδο Ψυχοδυναμικής Καταφατικής Προσέγγισης μελέτησα βιωματικά και θεωρητικά τις ποιότητες των ενεργειακών κέντρων-τσάκρας καθώς και έννοιες νευροθεολογίας και ιερής βοτανολογίας. Παράλληλα έχω εντρυφήσει και σε πρακτικές των σαμάνων της ζούγκλας του Αμαζονίου και στις τελετές κάθαρσης και θεραπείας που εφαρμόζονται στην παράδοσή τους.

Μελέτησα και ασχολήθηκα πολύ με το θέμα της προετοιμασίας των ανθρώπων για το θάνατο σε πνευματικό και ψυχικό επίπεδο και έχω υποστηρίξει εθελοντικά ανθρώπους στο τελευταίο στάδιο της ζωής τους. Εκπαιδεύτηκα στη μεθοδολογία Expansion, στη μέθοδο Silva, σε ηχοθεραπεία με Θιβετιανά μπωλ και σε πλείστα άλλα σεμινάρια αυτοβελτίωσης και ψυχολογίας. Έχω συμμετέχει σε δεκαήμερο βουδιστικό διαλογισμό Vipassana και σε εντατικές πρακτικές Kriya Yoga. Παράλληλα έχω εκπαιδευτεί στο Thai massage και στην ολιστική μάλαξη με έλαια.

Η υποστήριξη ανθρώπων στην πορεία τους για την μεταμόρφωση και την αλλαγή τρόπου σκέψης και διαβίωσης προς μία ζωή με νόημα και χαρά, είναι το όραμα που εμπνέει την καρδιά μου και συνοδεύει κάθε δράση μου.