Θεραπεία Bowen από απόσταση!

Η τεχνική Bowen πρόκειται για μία ολιστική, φυσική θεραπεία κατά την οποία ο θεραπευτής εφαρμόζει ήπια πίεση σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, βάζοντάς το σε κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης και ενεργοποιώντας έτσι τους έμφυτους μηχανισμούς αυτοίασης.

Επιτυγχάνεται άμεση ανακούφιση και μακροχρόνια αποκατάσταση χρόνιων και πρόσφατων παθήσεων όπως και τραυματισμών. Καθώς η εναλλακτική θεραπεία Bowtech διεγείρει όλες τις λειτουργίες του οργανισμού, η εφαρμογή της μπορεί να βοηθήσει σε προβλήματα οποιουδήποτε συστήματος (μυοσκελετικό, αναπνευστικό, πεπτικό, ουροποιητικό, αναπαραγωγικό κ.α.). Λειτουργεί και ως προληπτική αγωγή, βοηθώντας σας να προστατεύσετε την υγεία σας.

Η τεχνική Bowen είναι μια μοναδική μορφή νευρομυϊκής επανόρθωσης. Λειτουργεί όχι μόνον μέσω του νευρικού συστήματος τόσο στο δομικό όσο και στο μυϊκό επίπεδο, αλλά και μέσω του λεμφικού και καρδιαγγειακού συστήματος.

Η τεχνική Βowen αποτελεί μια καινούρια έννοια όσον αφορά τις θεραπευτικές αγωγές, από την άποψη του ότι δεν προέρχεται, ούτε μοιάζει με καμία άλλη μέθοδο θεραπευτικής αγωγής.

Οι μυϊκές εντάσεις απελευθερώνονται και αποκαθίσταται η φυσιολογική λεμφική ροή. Ωστόσο οι μύες δεν πιέζονται όπως στο μασάζ.
Η τεχνική Bowen βοηθά στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος βοηθώντας να ηρεμήσει το νευρικό μας σύστημα καθώς και να μειώσει την επίδραση ενδεχόμενου κρυώματος, ή οποιουδήποτε ιού. Η εστίαση στους πνεύμονες βοηθά στον βήχα, ενώ οι διαδικασίες στο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα μπορεί να βοηθήσουν τα προβλήματα του φάρυγγα και των φλεβοκομβικών.

Μερικοί άνθρωποι αγωνίζονται επίσης με τις εποχικές αλλεργίες με την αλλαγή του καιρού. Αν αυτό σας φαίνεται γνώριμο μπορείτε να δοκιμάσετε και για αυτό την τεχνική Bowen!

Η θεραπεύτρια μας Αλίνα Αντωνιάδη, είναι πλήρως εκπαιδευμένη επάνω στην εξ αποστάσεως θεραπεία Bowen. Σε περιπτώσεις όπου οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την μετακίνηση του θεραπευόμενου, η θεραπεία μπορεί να διεξαχθεί κανονικά, ανεξαρτήτως της χιλιομετρικής απόστασης. Το μόνο που χρειάζεται, είναι ο θεραπευόμενος να μείνει ξαπλωμένος ή καθιστός σε μια χαλαρή θέση κατά τον χρόνο της θεραπείας και να μην ασχολείται με κάτι άλλο καθ’ όλη την διάρκεια.

Στην τεχνική Bowen η θεραπεία μοιάζει με ταξίδι. Ακολουθήστε τη διαδρομή και αφήστε το σώμα σας να επανακτήσει την αρμονία του, ενεργοποιώντας την θεραπευτική δύναμη του ίδιου του του εαυτού.

Bowtech σημαίνει πρόληψη, θεραπεία και ευεξία για όλους, όπου και αν βρίσκονται!

Για πληροφορίες και ραντεβού, καλέστε στο 6932414321.