Δυναμικοί Άνεργοι

Μια Pro Bono συνεργασία του New Path και του Human Balance

Το μόνο αντίδοτο στην κρίση και την ανεργία είναι το κουράγιο να συνεχίζεις να ονειρεύεσαι.

Στόχος όμως είναι να κάνεις ένα βήμα πάρα πέρα και τα όνειρα σου να γίνονται σχέδια και τα σχέδια σου να οδηγούν σε πράξεις. Σε μια εποχή κρίσης μόνο όποιος έχει το κουράγιο να σκεφτεί εκτός ορίων μπορεί να δει και την ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί και να την αρπάξει.

Όμως αυτό δεν γίνεται από μια θέση ανίσχυρη και φοβισμένη, δεν γίνεται χωρίς σχέδιο. Το Human Balance και το New Path προσφέρουν την ευκαιρία σε ανθρώπους που είναι άνεργοι αλλά έχουν ένα όραμα να βρουν τη δύναμη να το ξεκαθαρίσουν και να δημιουργήσουν ένα σχέδιο για να το πραγματοποιήσουν.

Δεν έχει σημασία αν θέλετε μια καλοπληρωμένη και ενδιαφέρουσα εξαρτημένη εργασία ή αν σχεδιάζετε κάτι πραγματικά δικό σας. Δεν πειράζει αν αυτό που ονειρεύεστε δεν είναι ξεκάθαρο ή σας φαίνεται πολύ μεγάλο. Ελάτε μαζί μας.

Να βρούμε τα δυνατά σας στοιχεία, να τα ενισχύσουμε και να τα βάλουμε στην υπηρεσία του στόχου σας.

Να ξεκαθαρίσουμε γιατί αυτό που σχεδιάζετε είναι σημαντικό για σας.

Να βρούμε καινούργιες δεξιότητες που δεν θα σκεφτόσαστε να βάλετε σε ένα τυπικό βιογραφικό.

Να κάνουμε τον στόχο ξεκάθαρο, σημερινό, με χρονοδιάγραμμα, πραγματοποιήσιμο.

Να σχεδιάσουμε παρέα τα πρώτα βήματα, μερικά ίσως γίνουν πριν καν τελειώσουν οι 8 εβδομάδες.

Μέσα σε 8 δίωρες συναντήσεις με την στήριξη της ομάδας και την καθοδήγηση της Life Coach Κάλλι Λάσκαρη, ό,τι φαίνεται απίθανο μπορεί να γίνει εφικτό. Το πρώτο βήμα στο δρόμο αυτό είναι να δηλώσετε συμμετοχή. Σύντομα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας για να γνωριστούμε.

Είναι απαραίτητο να έχετε πρόσβαση στο facebook καθώς θα δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα συμμετέχουν όλοι προκειμένου να ανταλλάσουμε απόψεις και πληροφορίες που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες για το στόχο του καθενός. Γιατί είναι ωραίο να μοιράζεσαι και να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος στο δρόμο αυτό.

ΔΩΡΕΑΝ – ΜΟΝΟ για ανέργους με όραμα

Τι χρειάζεται: Να είσαι άνεργος με κάρτα ανεργίας άνω των 25 ετών, να μιλάς καλά Ελληνικά και να έχεις πρόσβαση στο Facebook.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας εδώ.