Μείωση άγχους με σωστή αναπνοή

Mελέτες επιβεβαιώνουν ότι οι μακρύτερες εκπνοές είναι ένας εύκολος τρόπος για να χαλαρώσετε το νεύρο του πνεύμονα, να καταπολεμήσετε τις αντιδράσεις του άγχους αγώνα ή…Συνέχεια ανάγνωσης Μείωση άγχους με σωστή αναπνοή

Ατομικές συνεδρίες EFT εξ αποστάσεως!

Εστιασμένες ατομικές συνεδρίες EFT για την απελευθέρωση όσων μας κρατάνε πίσω όπως, αρνητικά συναισθήματα, πεποιθήσεις, πόνους, φοβίες, τραύματα, μπορούν να διεξαχθούν πλέον και εξ αποστάσεως.…Συνέχεια ανάγνωσης Ατομικές συνεδρίες EFT εξ αποστάσεως!

Μειώνουμε το στρες δουλεύοντας τον ψοΐτη μυ!

Μήπως περνάτε πολύ χρόνο καθισμένοι μπροστά σε έναν υπολογιστή ή σε ένα αμάξι; Αν ναι, τότε οι γοφοί σας μπορεί να είναι «κλειδωμένοι», πράγμα το…Συνέχεια ανάγνωσης Μειώνουμε το στρες δουλεύοντας τον ψοΐτη μυ!

Υγεία της καρδιάς, συναισθήματα και EFT

Γιώργος Χαριτάκης: Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, αλλά ανίατοι ασθενείς Επηρεάζουν τα συναισθήματα το όργανο της καρδιάς και με ποιον τρόπο;   Η καρδιά είναι ένα…Συνέχεια ανάγνωσης Υγεία της καρδιάς, συναισθήματα και EFT

Bowtech, πόνος, αθλητικοί τραυματισμοί. Δείτε πώς ο Bear Grylls χρησιμοποιεί την Bowen Technique για να κρατήσει τον εαυτό του στην κορυφή.

  Ο ατρόμητος Bear Grylls έχει έναν μάλλον εκπληκτικό σύμμαχο στις προσπάθειές του να παραμένει στην κορυφαία φυσική απόδοση – την ολιστική μη παρεμβατική θεραπεία που…Συνέχεια ανάγνωσης Bowtech, πόνος, αθλητικοί τραυματισμοί. Δείτε πώς ο Bear Grylls χρησιμοποιεί την Bowen Technique για να κρατήσει τον εαυτό του στην κορυφή.

Η σημασία του ψοΐτη μυ για την υγεία μας και η χρήση του στην τεχνική Bowen.

Ο ψοΐτης είναι ο βαθύτερος μυς και αυτός που ευθύνεταιγια τη σταθερότητα του σώματος, αφού επηρεάζει  την ισορροπία, το εύροςκινήσεων, την κινητικότητα των αρθρώσεων και τη…Συνέχεια ανάγνωσης Η σημασία του ψοΐτη μυ για την υγεία μας και η χρήση του στην τεχνική Bowen.